17. – 19. novembra 2023 sa na Univerzite prírodných vied v Poznani uskutočnilo stretnutie partnerov projektu „Spotrebiteľ biopotravín v krajinách Vyšehradskej skupiny“, ktorý je financovaný z Vyšehradského fondu a Obchodná fakulta v ňom má tiež svoje zastúpenie.

 

Cieľom stretnutia bolo prediskutovať aktuálne otázky súvisiace so začiatkom výskumu zameraného na identifikáciu a porovnanie charakteristík spotrebiteľov biopotravín, ich nákupných rozhodnutí a správania v regióne krajín Vyšehradskej skupiny.

Súčasťou konzorcia sú Univerzita prírodných vied v Lubline (Poľsko), Univerzita prírodných vied v Poznani, Vysoká škola polytechnická v Jihlave (ČR), Česká zemědělská univerzita v Prahe (ČR), Ekonomická univerzita v Bratislave (SR) a Výskumný inštitút ekologického poľnohospodárstva (Maďarsko).

2023 11 28 kick off meeting v4 01

2023 11 28 kick off meeting v4 02

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.