1. a 2. júla sa na pôde Ekonomickej univerzity v Bratislave konali slávnostné bakalárske a inžinierske promócie. Absolventov sme odmenili za ich úsilie a vytrvalosť.

Na promóciách sa zúčastnili rektor Ekonomickej univerzity v Bratislave Ferdinand Daňo, dekan Obchodnej fakulty EU v Bratislave Peter Drábik a prodekani Róbert Rehák, Zuzana Francová, Paulína Krnáčová a Jozef Orgonáš.

Absolventom srdečne gratulujeme a prajeme im veľa síl a úspechov v ich budúcom profesijnom živote. Veríme, že vedomosti a skúsenosti, ktoré získali na našej fakulte, im budú cenným základom pre ich ďalší rozvoj. Zároveň veríme, že na Obchodnú fakultu Ekonomickej univerzity v Bratislave budú spomínať ako na miesto, kde získali nielen vzdelanie, ale aj priateľstvá a zážitky, ktoré ich budú sprevádzať po celý život.

Ešte raz gratulujeme všetkým našim absolventom a tešíme sa na ich ďalšie úspechy!

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.