Známy predajca nábytku Möbelix organizuje súťaž pre študentov vysokých škôl.

 Ak kreativita patrí medzi tvoje silné stránky, teraz máš možnosť ju naplno využiť a zároveň vyhrať lákavú odmenu ako bonus.

Ako sa zapojiť do súťaže?

Navrhni vysnívanú chill-out zónu v priestoroch tvojej školy. Možnosti sú skutočne neobmedzené, môžeš použiť dizajnérsky program, nakódiť to, hodiť do prezentácie, namaľovať, či spracovať projektový plán o zariadení alebo výstavbe tejto miestnosti. Kreativite sa medze nekladú. Čím reálnejší a unikátnejší bude tvoj návrh, tým lepšie.

Čo môžeš vyhrať?

Hrá sa o 3x voucher v hodnote 300€ na nákup čohokoľvek zo sortimentu Möbelix. Ak už dlhšie túžiš po pohodlnej stoličke alebo by si si radšej kúpil/a novú posteľ, tak sa neváhaj zapojiť a hraj o šancu zútulniť si svoju izbu, či domácnosť.

Ako sa zúčastniť?

Prečítaj si presné pravidlá na stránke súťaže a pošli svoje vypracovanie podľa pokynov do 31. januára 2024 na email .

 2023 11 20 sutaz mobelix

 (zdroj obrázka: shutterstock.com)

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.