Zverejňujeme ,,ČIARU" pre novoprijatých prvákov a aktualizovanú ,,ČIARU" pre pokračujúce ročníky. 

Budúci 1. a 4. ročník - ČIARA

Vzhľadom na úspešné zapojenie sa do výzvy č. 7: Komplexná modernizácia budov a internátov verejných a štátnych vysokých škôl v rámci Investičnej podpory pri strategickom rozvoji vysokých škôl vyhlásenej MŠVVaM. Na základe oznámenia MŠVVaM zo dňa 25.7.2024, sme boli informovaní, že podaný projekt rekonštrukcie Študentského domova a jedálne Dolnozemská bude financovaný. Riešenie projektu rekonštrukcie je naplánované od septembra 2024 do júna 2026. Všetky informácie ste dostali e-mailom z Centra komunikácie a vzťahov s verejnosťou.
 
Z tohto dôvodu sa miesta na internátoch znížili o cca 400 miest a boli sme nútení zverejnenú ,,ČIARU" pokračujúcich ročníkov z dňa 12.04.2024 posunúť nahor a už niektorým prideleným študentom odobrať ubytovanie.
 
V mene Ekonomickej univerzity v Bratislave sa Vám ospravedlňujeme za vzniknuté nepríjemnosti a prosíme Vás o ústretovosť a porozumenie v tejto záležitosti. 
 
Ubytovacia komisia OF

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.