Minulý týždeň sme na našej fakulte privítali špeciálnych hostí - študentov stredných škôl z projektu MiniErasmus! Od pondelka do stredy (20.11.-22.11.) mali možnosť nahliadnuť do sveta vysokoškolského života.

Cieľom tohto inovatívneho projektu bolo umožniť študentom stredných škôl zažiť atmosféru vysokoškolského prostredia a vyskúšať si, čo všetko obnáša byť vysokoškolákom. Študenti mali príležitosť zúčastniť sa rôznorodých prednášok, diskusií a cvičení, ktoré sa vyučujú na všetkých študijných programoch Obchodnej fakulty.

Vysokoškolský život nie je len o knihách a prednáškach, ale aj o interakcii s profesormi, rozvoji kreativity a objavovaní nových tém. Tešíme sa, že sme mohli poskytnúť študentom takúto príležitosť a veríme, že im to pomohlo lepšie pochopiť, čo ich v budúcnosti čaká na univerzite.

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.