1. a 2. júla sa na pôde Ekonomickej univerzity v Bratislave konali slávnostné bakalárske a inžinierske promócie. Absolventov sme odmenili za ich úsilie a vytrvalosť.

Na promóciách sa zúčastnili rektor Ekonomickej univerzity v Bratislave Ferdinand Daňo, dekan Obchodnej fakulty EU v Bratislave Peter Drábik a prodekani Róbert Rehák, Zuzana Francová, Paulína Krnáčová a Jozef Orgonáš.

Absolventom srdečne gratulujeme a prajeme im veľa síl a úspechov v ich budúcom profesijnom živote. Veríme, že vedomosti a skúsenosti, ktoré získali na našej fakulte, im budú cenným základom pre ich ďalší rozvoj. Zároveň veríme, že na Obchodnú fakultu Ekonomickej univerzity v Bratislave budú spomínať ako na miesto, kde získali nielen vzdelanie, ale aj priateľstvá a zážitky, ktoré ich budú sprevádzať po celý život.

Ešte raz gratulujeme všetkým našim absolventom a tešíme sa na ich ďalšie úspechy!

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.