Každoročne je začiatok akademického roka na Obchodnej fakulte spojený so slávnostnou imatrikuláciou študentov prvého ročníka bakalárskeho stupňa štúdia, ktorá sa v tomto roku konala 19. októbra 2016 o 12,45 v Aule Ekonomickej univerzity v Bratislave.

 

Týmto aktom sa novoprijatí študenti zaraďujú do početnej akademickej obce fakulty. Študentom prvého ročníka sa na začiatku slávnostnej imatrikulácie prihovoril rektor Ekonomickej univerzity v Bratislave prof. Ing. Ferdinand Daňo, PhD., a poprial im veľa úspechov v ich nastávajúcom štúdiu. Dekan Obchodnej fakulty vyzdvihol správnosť rozhodnutia študovať práve na Obchodnej fakulte a vyslovil presvedčenie, že štúdium bude pre študentov a následne absolventov prínosom pre ich ďalší osobný a profesionálny život. Predsedníčka Študentského parlamentu Obchodnej fakulty vo svojom príhovore ubezpečila nových študentov, že bude zastupovať ich záujmy a pomáhať pri riešení akýchkoľvek problémov. Následne za všetkých študentov zložila imatrikulačný sľub študentka Michaela Kupčíková. Zástupcovia jednotlivých študijných skupín prebrali z rúk dekana fakulty imatrikulačné listy pre svojich spolužiakov. Večerná beánia bola pre nových študentov priestorom na spoznanie a nadviazanie nových kontaktov pri skvelej zábave, ktorú pre nich pripravili študentské parlamenty troch fakúlt.

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.