Výzva na prihlasovanie sa uchádzačov o nominácie na učiteľskú a zamestnaneckú mobilitu Erasmus+ na akademický rok 2016/2017

Vážení učitelia a zamestnanci Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave,

dňom zverejnenia tejto výzvy sa môžete uchádzať o nomináciu na učiteľskú a zamestnaneckú  mobilitu Erasmus+ na akad. rok 2016/2017.

Všetci záujemcovia, ktorí sa chcú uchádzať o túto mobilitu, musia byť do 25.10.2015 zaregistrovaní v on-line aplikácii Study Abroad https://www.studyabroad.sk/, musia tam mať vytvorenú prihlášku na učiteľskú/zamestnaneckú mobilitu 2016/2017, nahraté všetky potrebné dokumenty.
Zároveň musia záujemcovia  do 26.10.2015 do 12:00 hod. na Referát medzinárodných vzťahov doručiť vytlačenú (vygenerovanú zo https://www.studyabroad.sk/) a podpísanú prihlášku na učiteľskú/zamestnaneckú mobilitu 2016/2017.


Podrobné informácie o prihlasovaní sa na učiteľskú/zamestnaneckú mobilitu Erasmus+ na akad. rok 2016/2017 a ďalších náležitostiach súvisiacich s touto zahraničnou mobilitou nájdete na: http://www.euba.sk/medzinarodne-vztahy/erasmus/ucitelske-a-zamestnanecke-mobility

Referát medzinárodných vzťahov

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.