Minulý týždeň sa v bývalom olympijskom meste Turín uskutočnilo medzinárodné školenie organizované Európskou obchodnou asociáciou EuroCommerce a pod záštitou Organizácie spojených národov. Októbrový workshop projektu pod názvom CABEO sa niesol v duchu zefektívnenia služieb poskytovaných zamestnávateľskými organizáciami a obchodnými zväzmi.

CABEO si kladie za cieľ posilniť činnosť zamestnávateľských organizácií a zväzov v obchodnom sektore, pričom cieľovou skupinou sú nové členské štáty Európskej únie. Zástupcovia z Estónska, Malty, Lotyšska, Litvy, Čiech, Poľska a Slovenska absolvovali tréning manažérskych a marketingových schopností ako aj sériu prednášok od kolegov zo Švédska a Belgicka.

Slovenské Združenie obchodu a cestovného ruchu reprezentovali Ing. Anna Sirotková z Katedry služieb a cestovného ruchu a Ing. Mária Vasiľová z Katedry marketingu.

Bratislava, 18.10.2011

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.