V dňoch 18. a 19. októbra 2012 sa študenti Obchodnej fakulty zúčastnili prvej exkurzie v rámci programu Talent Way, ktorého cieľom je nadviazať úzky kontakt s praxou a naštartovať tak budovanie kariéry budúcich absolventov.

V priebehu dvoch dní mali študenti možnosť pozorovať výrobné a montážne procesy priamo v montážnych halách troch významných firiem – Volkswagen, INA a Protherm. Na ich otázky boli pripravení odpovedať odborníci priamo na mieste.

Ako súčasť programu bola pre študentov pripravená degustácia skalických vín a tradičného trdelníka, ako aj prehliadka mesta Skalica.

Exkurzie študentov Obchodnej fakulty u významných zamestnávateľov v našom regióne budú pokračovať aj v budúcnosti. Záujemcovia sa môžu informovať u svojich vyučujúcich alebo na .

 

Fotogaléria

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.