Dňa 6. 11. 2012 sa na Obchodnej fakulte uskutočnila slávnostná imatrikulácia študentov prvého ročníka denného bakalárskeho štúdia. Zložením sľubu a prevzatím imatrikulačného listu sa študenti slávnostne zaradili do radov študentov Obchodnej fakulty. Za účasti rektora EU, dekana OF a vedenia OF, za pomoci Študentského parlamentu OF sa podarilo vytvoriť skutočne slávnostnú atmosféru.

Zástupca študentov zložil slávnostný imatrikulačný sľub. Tradíciu imatrikulácie sa vedenie OF rozhodlo oživiť a aj v nasledujúcich rokoch ju neustále rozvíjať, aby bola tak ako na mnohých fakultách významných univerzít dôstojným vstupom študentov do prvého ročníka. Pre budúci rok sa pripravujú niekoľké vylepšenia, aby táto významná udalosť v živote našich prvákov mala ešte výnimočnejšiu atmosféru.

 

Fotogaléria

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.