Jedným z početných podujatí organizovaných Obchodnou fakultou EU v Bratislave v rámci Týždňa vedy a techniky 2012, sa dňa 6. 11. 2012 uskutočnil v priestoroch dekanátu OF II. ročník Výstavy odborných a vedeckých publikácií autorov Obchodnej fakulty.

Tak ako už tradične na Obchodnej fakulte nebola núdza o kvalitné publikácie, najmä vedecké a odborné monografie, skriptá, učebnice, ktoré svojim obsahom oslovia nielen študentov ale aj širokú odbornú verejnosť. Nové publikácie boli slávnostným krstom uvedené do akademického života. Sprievodným podujatím bola prezentácia nových poznatkov v oblasti obchodno-vedných disciplín. Jednotlivé katedry Obchodnej fakulty prostredníctvom posterov odprezentovali aktuálne riešené vedecko-výskumné projekty. Tým sa vytvoril priestor pre širšiu interdisciplinárnu diskusiu a pre nasledujúce obdobie z takejto diskusie vzišli pracovné skupiny, ktoré sa spoločne môžu uchádzať o riešenie významných medzinárodných projektov v oblasti vedy. Obe podujatia sú zároveň inšpiráciou pre všetkých zamestnancov fakulty a prispejú k odvahe prezentovať nové poznatky ako publikačný výstup, ktorý nemalou mierou prispieva k zvýšeniu povedomia o vysokej úrovni vedeckého bádania zamestnancov Obchodnej fakulty.

 

Fotogaléria

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.