Medzi vystavovateľov veľtrhu ITF Slovakiatour sa tento rok zaradila aj Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave. ITF Slovakiatour je najdôležitejším veľtrhom cestovného ruchu na Slovensku a patrí medzi najvýznamnejšie podujatia v regióne strednej Európy.

Obchodná fakulta zastáva popredné miesto vo výchove a vzdelávaní v oblasti cestovného ruchu, marketingu, medzinárodného podnikania, manažmentu kvality tovaru, hotelierstva a služieb a preto jej miesto na tomto významnom podujatí je opodstatnené.

Významnou udalosťou počas veľtrhu bol krst publikácie „Cestovný ruch, udržateľnosť a zodpovednosť na medzinárodnom trhu" poprednej a uznávanej odborníčky na cestovný ruch prof. JUDr. Ľudmily Novackej, PhD.. Krst sa uskutočnil v stánku Obchodnej fakulty za účasti významných osobností cestovného ruchu na Slovensku. Knihu pokrstil pán Ľubomír Motyčka, šéfredaktor časopisu Cestovateľ. Obchodná fakulta taktiež prispela k obohateniu sprievodného programu erudovanými a najmä podnetnými vystúpeniami svojich špecialistov v oblasti cestovného ruchu, marketingu a manažérstva kvality tovaru. Okrem ponúkaných projektov pre prax a možnosti vzdelávania sa v oblasti cestovného ruchu na bakalárskom, inžinierskom či doktorandskom stupni vysokoškolského štúdia, prípadne absolvovania kurzu „Sprievodca v cestovnom ruchu", ktorý sa pravidelne realizuje na Ekonomickej univerzite v Bratislave, fakulta predstavila aj ponuku služieb a produktov v oblasti marketingu a manažmentu kvality tovaru. Priamo na veľtrhu bolo možné vyskúšať si senzorické testovanie vybraných produktov, ktoré pripravili členovia Katedry tovaroznalectva a kvality tovaru.

 

Fotogaléria

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.