V dňoch 3. - 4. decembra 2015 sa vo Vzdelávacom zariadení Ekonomickej univerzity v Bratislave VIRT, neďaleko Komárna, stretli doktorandi a mladí vedeckí pracovníci zo Slovenska, Čiech, Poľska a Maďarska, aby navzájom diskutovali o aktuálnych problémoch, témach a smerovaní svojich vedecko-výskumných aktivít. Počas konania medzinárodnej vedeckej konferencie pre doktorandov a mladých vedeckých pracovníkov tak vytvorili platformu na posilnenie transferu poznatkov v oblasti ekonomických vied na úrovni ich vedeckého bádania.

V prvý rokovací deň sa po slávnostnom otvorení konferencie účastníci venovali prezentácii výsledkov svojej vedeckej činnosti a v nadväznosti na to viedli diskusiu na nastolené témy  v troch sekciách: Inovatívny marketing, Manažment podniku, služby a cestovný ruch v globálnom prostredí a Business in the International Context.

Zároveň počas rokovania v jednotlivých sekciách mali gestori a moderátori za úlohu vybrať príspevky, ktoré boli ocenené Cenou dekana Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave za najlepší príspevok. 

V závere dňa si niektorí zregenerovali svoje sily v neďalekom Wellness hoteli Patince**** alebo aj počas spoločenského večera, ktorý sa niesol v príjemnej priateľskej atmosfére a vytvoril predpoklady pre lepšie spoznanie sa a prípravu spoločných projektov v budúcnosti.

Vyhlásenie výsledkov a ocenenie víťazov prebehlo v druhý rokovací deň a bolo bodkou za úspešnými hodinami konferencie. Cenu dekana Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave za najlepší príspevok získali:

  • Terézia Fúrová  (Obchodná fakulta EU v Bratislave) v sekcii Manažment podniku, služby a cestovný ruch v globálnom prostredí
  • Peter Zámečník (Obchodná fakulta EU v Bratislave) v sekcii Inovatívny marketing
  • Zainab Aina Usman (Szent Istvan University in Gödöllő, Hungary) v sekcii Business in the International Context

Tešíme sa na ďalší ročník medzinárodnej vedeckej konferencie pre doktorandov a mladých vedeckých pracovníkov MERKÚR 2016!

 

Fotogaléria

 

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.