Panelová diskusia so zaujímavými hosťami, ktorá sa uskutočnila 24. 10. 2016 o 17:00 pod taktovkou Ekovižn klubu a študentov z OIKOSu.

24. októbra 2016 o 17:00 sa v rámci klubovej činnosti Obchodnej fakulty a spolupráce s praxou uskutočnila panelová diskusia na tému „Odpady – trhový artikel alebo kopa smeti?" 

Panelovej diskusie sa zúčastnili predstavitelia spoločností:

  • RNDr. Peter Krasnec, PhD., MBA - AVE SK odpadové hospodárstvo
  • Mgr. Ivana Maleš - Inštitút cirkulárnej ekonomiky
  • Mgr. Radoslav Oliver Košík – JRK Waste Management, s. r. o.
  • Mgr. Marek Brinzík – NATUR-PACK, a. s.

 

Diskutovalo sa o zákone o odpadoch, o jeho reálnom dopade na systém odpadového hospodárstva, o envirovýchove a spôsobe recyklácie druhotných surovín ako i o uplatnení absolventov na trhu odpadového hospodárstva.

Diskusie sa zúčastnilo cca 30 študentov najmä z Obchodnej fakulty, ale prišli i študenti z Fakulty medzinárodných vzťahov EU v Bratislave, Prírodovedeckej fakulty UK v Bratislave, Právnickej fakulty UK v Bratislave a Strojníckej fakulty STU v Bratislave. 

 

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.