Študenti študijného programu manažment cestovného ruchu poskytli svoje názory a pohľady do relácie Rádia Slovensko, ktorú s nimi v priestoroch Obchodnej fakulty nahrávala dlhoročne známa redaktorka Ľubica Hargašová, ktorej hlas poznajú všetci, ale pravdepodobne nevedia, kto sa za ním skrýva ;-), ako to častokrát v prípade rozhlasových redaktorov býva.

Vypočujte si celú reláciu s názvom Historický november a súčasní študenti, ktorá bola odvysielaná 28. 11. 2016 na rozhlasovej stanici Rádio Slovensko http://skrsi.rtvs.sk/clanky/spolocnost/121176/historicky-november-a-sucasni-studenti. V intre p. Hargašová uvádza: "Na Slovensku je 17. novembra štátny sviatok. Pre mnohých je obyčajným dňom voľna. Mnohí ani netušia, prečo je štátnym sviatkom. Prečo má prívlastok - Deň boja za slobodu a demokraciu a prečo si práve tento deň pripomíname aj Medzinárodný deň študentstva."

 

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.