Už 6 rokov po sebe sa v jarnom období na Obchodnej fakulte konajú podujatia, ktorých sa nevieme dočkať hneď od momentu, keď skončia.

Hovoríme o Jarnej univerzite a Winefeste, ktoré sa navzájom dopĺňajú a každým rokom prilákajú mnoho študentov a zamestnancov. Tento rok sme sa stretli v Aule EU v Bratislave a jej okolí 17. apríla 2019, aby sme si užili príjemné chvíle, stretli sa so známymi a kamarátmi, ulahodili chuťovým i čuchovým bunkám a niektorí si aj zatancovali.

Cieľom Winefestu ako záverečného workshopu agrobio klubu je prezentovať výsledky práce skupiny študentov, ktorí počas semestra organizačne pripravia toto podujatie, následne využijú teoretické poznatky z marketingovej komunikácie, aby podujatie odkomunikovali prostredníctvom nimi zvolených komunikačných kanálov. Na samotnom Winefeste zastávajú úlohu obchodných zástupcov vinárstiev, s ktorými si vopred dohodli spoluprácu. V tomto roku sa na Winefeste zúčastnilo prostredníctvom zastúpenia študentami 9 vinárstiev (Durgala & Budinský; Víno Matyšák; Vinárstvo Radošina, Elesko, VVDP Karpaty, Víno Uhlár, Stevino, Miluron, Víno Nichta). Tí, čo prišli na Winefest, mali naozaj bohatú ponuku vín, z ktorých si mohli vyberať naozaj podľa vlastných chutí a preferencií.

Spravidla každý ročník Jarnej univerzity je iný, niečím odlišný, výnimočný. V tomto roku tých jedinečností - prvenstiev bolo viacero:

 

Ďakujeme všetkým, ktorí:

  • nás podporili svojou účasťou,
  • sa podieľali na zorganizovaní tohto podujatia,
  • nám umožnili zorganizovať podujatie v Aule EU v Bratislave a jej okolí.

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.