Na základe úspešných rokovaní vedenia Obchodnej fakulty EU v Bratislave a Fakulty Podnikohospodárskej VŠE v Prahe bola 14. 5. 2019 podpísaná dohoda o dvojitom diplome.

Počas návštevy VŠE v Prahe podpísali rektor EU v Bratislave, Ferdinand Daňo a dekan Obchodnej fakulty EU v Bratislave, Peter Drábik s rektorkou VŠE v Prahe, Hanou Machkovou a dekanom Fakulty podnikohospodárskej VŠE v Prahe, Ivanom Novým, "zmluvu o poskytovaní študijného programu typu double degree”. Ide o prvú dohodu o dvojitom diplome na Obchodnej fakulte EU v Bratislave.

Zmluvné strany sa dohodli na podmienkach, za ktorých udelia dvojitý diplom Obchodnej fakulty EU v Bratislave a Fakulty podnikohospodářské VŠE v Prahe študentom zapísaným v študijnom programe marketingový a obchodný manažment na Obchodnej fakulte EU v Bratislave a v študijnom programe management na Fakulte podnikohospodárskej VŠE v Prahe. Podpisom tejto zmluvy sa vytvárajú perspektívy pre štúdium študentov Obchodnej fakulty EU v Bratislave v zahraničí s možnosťou získať dvojitý diplom.

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.