27. 9. 2019 sa Obchodná fakulta v zastúpení katedrou tovaroznalectva a kvality tovaru zúčastnila Európskej noci výskumníkov s témou Dizajn produktu ako ho nepoznáme.

Počas dňa sa pri stánku fakulty vystriedali návštevníci všetkých vekových kategórii, ktorí prišli s cieľom naučiť sa niečo nové. Vďaka spolupráci Obchodnej fakulty a Ústavu dizajnu Fakulty architektúry Slovenskej technickej univerzity sme účastníkom predstavili unikátne taburetky. Taburetky nám pomohli otestovať účastníkov v ich pohľade na dizajn produktu, ale zároveň sa návštevníci dozvedeli viac o potrebe prepájania rôznych odvetví. Tiež to bola vynikajúca príležitosť osloviť nádejných študentov a povedať im viac o štúdiu na Obchodnej fakulte EU v Bratislave.

Noc výskumníkov však nebola prínosom len pre samotných účastníkov, ale aj pre nás všetkých, ktorí sme sa jej zúčastnili ako vedci. Priateľská atmosféra, možnosť nahliadnuť do zákulisia iných odborov, či rozhovory s účastníkmi obohatili každého z nás.

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.