Máte záujem o absolvovanie učiteľskej alebo zamestnaneckej mobility v zimnom semestri 2021/2022? Prihláste sa do 27. septembra 2021 prostredníctvom portálu https://studyabroad.sk

Milé kolegyne, milí kolegovia,

 

dávame do pozornosti možnosť prihlásiť sa na učiteľskú alebo zamestnaneckú mobilitu v rámci programu Erasmus+. Termín na podávanie prihlášok: 27. september 2021

Povinnou súčasťou prihlášky k výberovému konaniu je:

  • životopis v slovenskom aj v anglickom jazyku,
  • motivačný list v slovenskom aj anglickom jazyku zahŕňajúci typ mobility, rámcový program mobility, ako aj prínos mobility pre Obchodnú fakultu EU v Bratislave. Uchádzač zároveň uvedie v motivačnom liste aj súvislosť danej mobility s jeho odborným zameraním na Obchodnej fakulte EU v Bratislave spolu s predbežným termínom realizácie mobility.

V zimnom semestri 2021/2022 sa môžu učitelia a zamestnanci prihlásiť na tento typ mobility:

  • učiteľská mobilita s dĺžkou trvania 7 dní
  • zamestnanecká mobilita s dĺžkou trvania 7 dní

Mobilitu je možné absolvovať v období október 2021 - december 2021.

Všetci záujemcovia, ktorí sa budú uchádzať o mobilitu, musia byť zaregistrovaní v on-line aplikácii Study Abroad https://www.studyabroad.sk/ a mať vytvorenú prihlášku na učiteľskú alebo zamestnaneckú mobilitu na akademický rok 2021/2022.

Zoznam partnerských inštitúcií, na ktoré môžete v rámci Erasmu+ vycestovať, nájdete na: https://euba.sk/medzinarodne-vztahy/partnerske-institucie-a-medzinarodne-organizacie#erasmus-plus

Podpísanú prihlášku spolu s prílohami (životopis + motivačný list v slovenskom aj anglickom jazyku je potrebné odovzdať aj fyzicky na referát pre medzinárodné vzťahy a PR Ing. Dominike Vernerovej (miestnosť 1B06), príp. zaslať poštou na referát pre medzinárodné vzťahy a PR Obchodnej fakulty (obálku označte "Erasmus+ 2021/2022").

Uchádzači, ktorí budú vybratí na mobilitu za účelom výučby alebo školenia, sú zároveň povinní zúčastniť sa diseminačného stretnutia na EU v Bratislave po absolvovaní mobility.

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.