Zaži online štúdium na 3 univerzitách v rámci jedného krátkodobého študijného pobytu! Výzva pre študentov 2. a 3. ročníka 1. stupňa štúdia. Termín na prihlasovanie: 31. máj 2020

Predstavitelia SGH (Ekonomická univerzita vo Varšave), WU (Ekonomická univerzita vo Viedni) a EUBA spojili svoje sily pri tvorbe certifikovaného programu „Central Europe Connect“, aby Ti priniesli už jeho štvrtú edíciu, ktorá odštartuje 12. októbra 2020. Vzhľadom na momentálnu situáciu a význam programu sme sa s partnerrmi rozhodli nepoddať sa súčasným obmedzeniam a ponúknuť tento jedinečný program v prepracovanejšej a vzhľadom k súčasnej situácii bezpečnejšej ONLINE forme.

Prednášky budú prebiehať z pohodlia domova online prostredníctvom nástrojov ako napr. MS Teams, Adobe Connect, Zoom, atď. Do programu zapojíme aj predstaviteľov obchodu/priemyslu a to prostredníctvom online prednášok a diskusií. Študenti budú mať možnosť spolupracovať na spoločných projektoch, tentoraz s využitím rôznych online nástrojov, čo každému umožní zdokonaliť sa aj v tejto oblasti.

Čo môžeš od programu očakávať?

Absolvovanie troch hlavných kurzov, tvoriacich jadro projektu Central Europe Connect: 

 

  • SGH: Marketing resources and consumer behaviour in Central Europe (4 ECTS Credits), 12 – 23. október 2020
  • EUBA: Structural Dynamics in Central European Economies (4 ECTS Credits), 9 – 20. november 2020
  • WU: Strategies and Management for Central Europe (4 ECTS Credits), 30. november –11. december 2020
  • Celý program bude v anglickom jazyku a bude orientovaný na medzinárodný obchod v kontexte regiónu Strednej Európy

 

  • Program ti umožní napriek momentálnym obmedzeniam zaziť zahraničnú výmenu, získať hodnotnú medzikultúrnu skúsenosť a absolvovať tak v rámci jedného semestra tri kurzy na významných univerzitách
  • 20 študentov z každej univerzity spolupracuje v tímoch na zadaných projektoch a to s využitím online nástrojov
  • Za absolvovanie programu získaš spolu 12 kreditov, certifikát a samozrejme neoceniteľné skúsenosti a kontakty

 

Deadline na prihlasovanie predĺžený do 31. mája 2020!

 

Využi túto vynikajúcu príležitosť a podaj si prihlášku na . Viac info nájdeš na https://euba.sk/medzinarodne-vztahy/aktualne-ponuky/central-europe-connect.

 

2020 5 6 cec vyzva

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.