Zapoj sa do projektu Central Europe Connect a obohať svoje štúdium o nové poznatky. Deadline na prihlasovanie je predĺžený do 12. februára 2021.

Predstavitelia WU (Ekonomická univerzita vo Viedni), SGH (Ekonomická univerzita vo Varšave) a EU v Bratislave spojili svoje sily pri tvorbe certifikovaného programu „Central Europe Connect“, aby Ti priniesli už jeho piatu edíciu, ktorá odštartuje 15. marca 2021. 

Piatu edíciu programu CEC sme plánovali realizovať v tradičnej prezenčnej forme, avšak vzhľadom k súčasnej epidemiologickej situácii sme s partnermi pristúpili k rozhodnutiu o prechode na online formát. Štruktúra programu bude aj v jeho virtuálnej verzii zachovaná a všetky prednášky, diskusie, ako aj workshopy, ktoré by sa za bežných okolností konali prezenčne, budú prebiehať ONLINE.

Do programu zapojíme aj predstaviteľov obchodu/priemyslu a to prostredníctvom online prednášok a diskusií. Študenti budú mať možnosť spolupracovať na spoločných projektoch s využitím online nástrojov, čo každému umožní zdokonaliť sa aj v tejto oblasti.

Čo môžeš od programu očakávať?

Absolvovanie troch hlavných kurzov, tvoriacich jadro projektu Central Europe Connect: 

  • WU: Strategies and Management for Central Europe (4 ECTS Credits), 15. - 20. marec 2021
  • SGH: Marketing resources and consumer behaviour in Central Europe (4 ECTS Credits),  12. - 17. apríl 2021
  • EUBA: Structural Dynamics in Central European Economies (4 ECTS Credits), 10. - 15. máj 2021

 

  • Celý program bude v anglickom jazyku a bude orientovaný na medzinárodný obchod v kontexte regiónu Strednej Európy
  • Program ti umožní napriek momentálnym obmedzeniam zažiť zahraničnú výmenu, získať hodnotnú medzikultúrnu skúsenosť a absolvovať tak v rámci jedného semestra tri kurzy na významných univerzitách
  • 20 študentov z každej univerzity spolupracuje v tímoch na zadaných projektoch s využitím online nástrojov
  • Za absolvovanie programu získaš spolu 12 kreditov, ktoré Ti uznáme, certifikát a samozrejme neoceniteľné skúsenosti a kontakty

 

Deadline na prihlasovanie je predĺžený do 12. februára 2021 a prihlasovanie je otvorené aj pre študentov druhého stupňa štúdia!

Využi túto vynikajúcu príležitosť a podaj si prihlášku na .

Viac info nájdeš v priloženom plagáte TU alebo na https://euba.sk/medzinarodne-vztahy/aktualne-ponuky/central-europe-connect

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.