Zapoj sa do projektu Central Europe Connect a obohať svoje štúdium o nové poznatky. Deadline na prihlasovanie je predĺžený 5. septembra 2021

Ekonomická univerzita v Bratislave zahájila 31. marca 2019 po prvýkrát projekt Central Europe Connect v spolupráci s prestížnymi partnerskými univerzitami – WU (Ekonomická univerzita vo Viedni) a SGH (Ekonomická univerzita vo Varšave). Teraz dávame do pozornosti už šiestu edíciu tohto úspešného a unikátneho certifikovaného programu, ktorá v zimnom semestri 2021/2022 odštartuje 11. októbra a to kurzom, ktorý bude realizovať EUBA.

Posledné tri edície programu CEC sme vzhľadom na nepriaznivú situáciu v súvislosti s výskytom a šírením koronavírusu COVID-19 organizovali online. Nadchádzajúca šiesta edícia bude organizovaná v hybridnom formáte. Kurz, ktorý ponúka EUBA sa bude realizovať ONLINE, pričom štruktúra kurzu bude aj v jeho virtuálnej verzii zachovaná a všetky prednášky, diskusie, skupinové práce v rámci Bratislava Course Week, ktoré by sa za bežných okolností konali prezenčne, budú prebiehať virtuálne. Kurzy ponúkané WU a SGH sú nateraz stále plánované v prezenčnej forme.

Čo môžeš od programu očakávať?

Absolvovanie troch hlavných kurzov, tvoriacich jadro projektu Central Europe Connect: 

  • EUBA: Structural Dynamics in Central European Economies (4 ECTS Credits), 11. - 16. október 2021
  • WU: Strategies and Management for Central Europe (4 ECTS Credits), 15. - 20. november 2021
  • SGH: Marketing Resources and Consumer Behaviour in Central Europe (4 ECTS Credits), 29. november - 4. december 2021

 

  • Celý program bude v anglickom jazyku a bude orientovaný na medzinárodný obchod v kontexte regiónu Strednej Európy.
  • Program ti umožní zažiť zahraničnú výmenu, získať hodnotnú medzikultúrnu skúsenosť a absolvovať tak v rámci jedného semestra tri kurzy na významných univerzitách.
  • 20 študentov z každej univerzity spolupracuje v tímoch na zadaných projektoch.
  • Za absolvovanie programu získaš spolu 12 kreditov, ktoré Ti môžu byť uznané, certifikát a samozrejme neoceniteľné skúsenosti a kontakty.

 

Prihláška musí obsahovať:

  • CV v anglickom jazyku
  • Motivačný list v anglickom jazyku
  • Výpis známok za všetky doteraz absolvované ročníky

 

Deadline na prihlasovanie je predĺžený do 5. septembra 2021.

Využi túto vynikajúcu príležitosť a podaj si prihlášku na .

 

Bližšie dôležité informácie nájdeš v priloženom plagáte TU alebo na linku: https://euba.sk/medzinarodne-vztahy/aktualne-ponuky/central-europe-connect

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.