Názov programu „MIRAI - 未来“ môžeme preložiť ako „budúcnosť“. Termín na podávanie prihlášok: 7. november 2021.

 

Dovoľujeme si Vás informovať o aktuálnej výzve na podávanie prihlášok na program MIRAI, ktorý je krátkodobým programom pre mladých ľudí, študentov VŠ z Európy, Strednej Ázie a Kaukazu, ktorí študujú v odboroch politika, bezpečnostná politika, ekonómia, medzinárodné vzťahy, ázijské štúdiá, japonológia alebo v iných súvisiacich odboroch.

Ministerstvo zahraničných vecí Japonska dúfa, že program podporí vzájomné porozumenie, intelektuálne diskusie účastníkov a pomôže vybudovať silné kontakty medzi budúcimi lídrami ako Japonska, tak i mnohých krajín sveta.

Bližšie informácie o programe nájdete TU a TU.

Záujemcovia zo Slovenskej republiky sa môžu uchádzať priamo prostredníctvom doleuvedeného e-odkazu o účasť v skupine 4.

Po zaslaní elektronickej prihlášky budú následne vybraní uchádzači musieť absolvovať výberové konanie na Veľvyslanectve Japonska v SR (Hlavné námestie 2, Bratislava). 

Skupina 4 (Téma: Veda, technológie a inovácie) 

Prihlášku je nutné podať výhradne online prostredníctvom linku:

https://reg31.smp.ne.jp/regist/is?SMPFORM=mftj-ldobsc-45cc2250db62de6aafbbabf8ba408cea

 

V prípade potreby dodatočných informácii kontaktujte, prosím, PhDr. Zuzanu Ondrejkovú Želinskú, Senior Specialist pre záležitosti kultúry a PR, 在スロバキア日本国大使館 Veľvyslanectvo Japonska v SR na tel. čísle 02-5980-0101, 100, mobil: 0918-132-351 alebo e-mailom ,

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.