Máte záujem o absolvovanie učiteľskej alebo zamestnaneckej mobility v priebehu letného semestra akademického roka 2022/2023? Prihláste sa do 16. januára 2023 prostredníctvom portálu https://studyabroad.sk

Milé kolegyne a milí kolegovia,

dávame do pozornosti možnosť prihlásiť sa na učiteľskú alebo zamestnaneckú mobilitu v rámci programu Erasmus+, ktorú musíte absolvovať od 1. februára 2023 do 30. septembra 2023.

Termín na podávanie prihlášok spolu s požadovanými prílohami: 16. január 2023

Povinnou súčasťou prihlášky (prílohy) k výberovému konaniu je:

  • životopis v anglickom jazyku,
  • motivačný list v anglickom jazyku zahŕňajúci typ mobility, rámcový program mobility, ako aj prínos mobility pre Obchodnú fakultu EU v Bratislave. Uchádzač zároveň uvedie v motivačnom liste aj súvislosť danej mobility s jeho odborným zameraním na Obchodnej fakulte EU v Bratislave spolu s predbežným termínom realizácie mobility.

Učitelia a zamestnanci sa môžu prihlásiť na tieto typy mobilít:

  • učiteľská mobilita s dĺžkou trvania 2 - 7 dní
  • zamestnanecká mobilita s dĺžkou trvania 2 - 7 dní

Všetci záujemcovia, ktorí sa budú uchádzať o mobilitu, musia byť zaregistrovaní v on-line aplikácii Study Abroad https://www.studyabroad.sk/ a mať vytvorenú a odoslanú prihlášku na učiteľskú alebo zamestnaneckú mobilitu na akademický rok 2022/2023.

Zoznam partnerských inštitúcií, na ktoré môžete v rámci Erasmu+ vycestovať, nájdete na: https://euba.sk/medzinarodne-vztahy/partnerske-institucie-a-medzinarodne-organizacie#erasmus-plus

Podpísanú prihlášku spolu s prílohami (životopis + motivačný list v anglickom jazyku) je potrebné zaslať e-mailom na a odovzdať aj fyzicky na referát pre medzinárodné vzťahy a PR (miestnosť 1B04), príp. zaslať poštou na referát pre medzinárodné vzťahy a PR Obchodnej fakulty (obálku označte "Erasmus+ 2022/2023"). 

V prípade, že uchádzač nedodrží termín prihlásenia alebo doručí nekompletnú dokumentáciu, bude vyradený z výberového konania. Predbežný termín výberového konania je stanovený na 18. januára 2023 v čase o 12:30. O termíne výberového konania  budú prihlásení uchádzači informovaní deň vopred prostredníctvom e-mailu.

Uchádzači, ktorí budú vybratí na mobilitu za účelom výučby alebo školenia, sú zároveň povinní zúčastniť sa diseminačného stretnutia na EU v Bratislave po absolvovaní mobility.

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.