S cieľom intenzívnejšie prepájať odborné vedomosti a zručnosti študentov Obchodnej fakulty s hospodárskou praxou sa 8. 12. 2022 uskutočnila v rámci predmetu teritoriálne analýzy v medzinárodnom podnikaní prednáška pána Pavla Kožíka na tému "Špecifiká zahraničného obchodu a možnosti podnikania slovenských subjektov na kubánskom trhu."

 

Charakteristiku, znalosti, ale aj cenné ponaučenia z kubánskeho trhu prezentoval študentom priamo generálny riaditeľ a majiteľ investičnej skupiny Proxenta, pán Pavol Kožík. Odborná hodnota prezentovaných informácií bola umocnená tým, že Proxenta je jedna z mála slovenských spoločností, ktoré dokážu úspešne investovať na zahraničných trhoch tretích krajín, konkrétne v Latinskej Amerike.

Takisto už niekoľko rokov udeľuje Proxenta v spolupráci s Obchodnou fakultou cenu prof. Baláža za najlepšie diplomové práce v oblasti medzinárodného obchodu.

2022 12 8 prednaska proxenta 2

2022 12 8 prednaska proxenta 3

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.