2. februára 2023 podpísal rektor EU v Bratislave prof. Ing. Ferdinand Daňo, PhD., memorandá o spolupráci s hotelmi patriacimi do hotelovej siete Marriott International – Grand Hotel River Park a Sheraton Bratislava Hotel, ktoré boli zastúpené generálnym riaditeľom Ing. Branislavom Kackovicom a s hotelom patriacim do Intercontinental Hotels Group – Crowne Plaza Bratislava Hotel v zastúpení generálnym riaditeľom Danielom Tomkom.

Na podpise memoránd sa zúčastnili aj Cluster Director of Human Resources Michal Bursik, dekan Obchodnej fakulty EU v Bratislave doc. Ing. Peter Drábik, PhD., MSc., Ing. Jozef Gáll, PhD., vedúci katedry cestovného ruchu a prof. Ing. Viera Kubičková, PhD., predsedníčka programových rád študijných programov, ktoré zabezpečuje katedra cestovného ruchu.

Cieľom memoránd je spolupráca aktérov nielen vo vedecko-výskumnej a poradenskej činnosti, ale aj angažovanosť vo vzdelávacom procese, kde odborníci z praxe prispievajú svojimi poznatkami, budujú a rozširujú spoluprácu so študentmi už počas štúdia. Zároveň sa otvára možnosť začlenenia študentov do pracovného procesu na viacerých úsekoch týkajúcich sa riadenia hotela prostredníctvom odborných stáži a predmetu podnikanie v praxi, ktorý umožní študentom využiť ich potenciál a profilovať sa na pracovnom trhu v oblasti cestovného ruchu.

Všetci zúčastnení na podpise memoránd ocenili túto iniciatívu a jej veľký prínos pre všetky zainteresované strany.

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.