Rektor Ekonomickej univerzity v Bratislave Ferdinand Daňo a vedúca oddelenia manažmentu nákupných kategórií a dodávateľských vzťahov pre skupinu a Rakúsko Raiffeisen Bank International AG vo Viedni Petra Posch-Zottl podpísali memorandum o spolupráci so zameraním na oblasť medzinárodného obchodu a podnikania.

RBI AG ponúka študentom Obchodnej fakulty EU v Bratislave možnosti absolvovania praxe, stáží a brigád nielen v Bratislave, ale aj vo Viedni. Zámerom spolupráce je tiež preniesť aktivity aj na akademickú pôdu a zapojiť študentov do realizácie praktických úloh a motivovať ich ku kreativite a k riešeniu prípadových štúdií. Raiffeisen Bank International AG je vedúcou bankovou skupinou v strednej a východnej Európe, pokrýva 12 trhov tohto regiónu, zamestnáva približne 44 000 zamestnancov prostredníctvom 1 707 obchodných miest a obsluhuje 17 miliónov zákazníkov.

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.