Ekonomická univerzita v Bratislave a spoločnosť JAVYS podpísala memorandum o spolupráci, ktorá sa bude týkať najmä vedecko-výskumnej oblasti a vzdelávacieho procesu. Cieľom spolupráce je tiež kvalifikované a efektívne riešenie úloh vlastného a spoločného záujmu, či spoločensky prospešné aktivity oboch strán.

Na podpise memoranda sa zúčastnil rektor Ekonomickej univerzity v Bratislave prof. Ing. Ferdinand Daňo, PhD., predseda predstavenstva a generálny riaditeľ JAVYS, a.s. Pavol Štuller, MBA., PhD., a dekan Obchodnej fakulty EU v Bratislave doc. Ing. Peter Drábik, PhD., MSc.

„Podpisom memoranda medzi spoločnosťou JAVYS a Ekonomickou univerzitou vytvárame rámec na prehĺbenie vzájomnej spolupráce v oblasti prípravy odborného personálu a rozšírenie aktivít o odbornú podporu Ekonomickej univerzity v oblasti vyraďovania jadrových zariadení a prípravy nových odborníkov v jadrovej energetike.“ Pavol Štuller – predseda predstavenstva a generálny riaditeľ spoločnosti JAVYS, a. s.

„Sme presvedčení, že naša univerzita prispeje k riešeniu otázok, ktoré má JAVYS v ekonomickej oblasti tak, aby mohla firma fungovať efektívnejšie a napĺňať svoje projektové zámery. Zároveň je našou víziou v spolupráci s tretím partnerom, univerzitou, ktorá sa zaoberá technickými otázkami, pripraviť v budúcnosti spoločný študijný program, ktorý bude pre JAVYS prospešný najmä v oblasti zamestnanosti.“ Peter Drábik - dekan Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave

Zdroj: LinkedIn Javys a.s.

 

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.