Rovnako ako každý rok, aj tento akademický rok privítala Obchodná fakulta novú vlnu prvákov počas tradičnej imatrikulácie. Pre nových študentov to znamená začiatok nových skúseností, vedomostí a príležitostí.

Do akademickej obce obchodnej fakulty pribudlo viac ako 400 prvákov.

Imatrikulácia je významným okamihom v živote každého študenta. Ide o slávnostnú udalosť, na ktorej noví študenti oficiálne vstúpia na Obchodnú fakultu a stávajú sa súčasťou akademickej obce.

Tohtoročná slávnostná imatrikulácia študentov prvého ročníka bakalárskeho stupňa štúdia na Obchodnej fakulte EU v Bratislave sa konala 16. októbra 2023 v Aule Ekonomickej univerzity v Bratislave. Študentom sa prihovorili dekan Obchodnej fakulty doc. Ing. Peter Drábik, PhD., MSc., prodekanka pre vzdelávanie doc. Ing. Zuzana Francová, PhD., a predseda Študentského parlamentu Obchodnej fakulty Bc. Filip Žiak. Na slávnosti sa zúčastnili aj prodekani Obchodnej fakulty. Po zložení imatrikulačného sľubu zástupkyňou študentov Janou Zámečníkovou, si z rúk dekana fakulty prevzali imatrikulačné listy zástupcovia jednotlivých študijných skupín prvého ročníka.

Sme radi, že sa noví študenti rozhodli pre našu Obchodnú fakultu a tešíme sa na to, čo budeme môcť spolu dosiahnuť. Všetkým prvákom prajeme veľa úspechov a nezabudnuteľných momentov počas štúdia!

 

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.