V priebehu mesiaca december 2023 študenti prvého ročníka prvého stupňa štúdia študijného programu biznis a marketing v rámci jednotlivých seminárnych cvičení z predmetu Obchodné a hospodárske právo, ktoré vedie JUDr. Mária Veterníková, PhD. absolvovali prednášku JUDr. Michala Havrlenta a Mgr. Terézie Hrdlovičovej z inkasnej spoločnosti EOS KSI Slovensko, s.r.o., na tému „Efektívne vymáhanie pohľadávok v praxi a korektná/profesionálna komunikácia s dlžníkom.“

 Téma prednášky, ako aj samotní prednášajúci študentov veľmi zaujali a k odprednášanej téme sa na každom seminárnom cvičení rozprúdila živá diskusia.

Za sprostredkovanie prednášky z praxe patrí veľká vďaka pani prorektorke pre vzdelávanie EU v Bratislave doc. Ing. Mgr. Zuzane Juhászovej, PhD., pani prodekanke pre vzdelávanie Obchodnej fakulty EU v Bratislave doc. Ing. Zuzane Francovej, PhD. a pani vedúcej Katedry obchodného práva Obchodnej fakulty EU v Bratislave JUDr. Hane Magurovej, PhD., LL.M.

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.