Pre študentov 2. ročníka inžinierskeho stupňa štúdia manažmentu cestovného ruchu prinášame exkluzívnu možnosť stáže v leteckej spoločnosti AirExplore na pozícií palubného sprievodcu (letuška/steward).

Pozícia palubného sprievodcu:

Vašou úlohou bude starať sa o bezpečnosť a pohodlie cestujúcich na palubách lietadiel. Toto povolanie ponúka nielen jedinečný výhľad zo svojho „officu“ na svet z neba, ale aj príležitosť spoznať nové krajiny a exotické destinácie.

Benefity pracovnej ponuky:

Platená stáž počas letného semestra 2024 s možnosťou pokračovania trvalého pracovného pomeru: Nástup je plánovaný v polovici februára. Študenti budú mať možnosť zažiť prácu snov.

Intenzívny výcvik palubného sprievodcu bez poplatku: Noví členovia tímu absolvujú niekoľkotýždňový intenzívny výcvik palubného sprievodcu, ktorý im umožní získať potrebné zručnosti a vedomosti v oblastiach ako: letecká angličtina, prvá pomoc, bezpečnosť v leteckej doprave, komunikácia, štandardné a núdzové postupy leteckej spoločnosti, a iné...

Nadobudnutie cenných pracovných skúsenosti:  Získanie cenných skúsenosti priamo v praxi v cestovnom ruchu.

Ako sa prihlásiť:

Pracovná ponuka je určená špeciálne pre študentov 2. ročníka inžinierskeho stupňa štúdia – manažmentu cestovného ruchu. V prípade záujmu alebo ak máte ďalšie otázky, neváhajte nás kontaktovať na e-mailovej adrese do piatku 19.1. 2024

Študenti, ktorí budú reflektovať na túto ponuku, budú následne pozvaní na nezáväzný informačný online meeting s predstaviteľmi spoločnosti AirExplore. Tu budú bližšie ozrejmené všetky podmienky a zodpovedané otázky týkajúce sa tejto jedinečnej príležitosti.

 

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.