Aj v tomto roku prišli študenti stredných škôl, aby získali čo najviac informácií o možnostiach štúdia na Ekonomickej univerzite v Bratislave a na jej fakultách. Na Informačnom dni Ekonomickej univerzity v Bratislave, ktorý sa konal 2.2.2024, nechýbala ani Obchodná fakulta.

V vestibule budovy boli pripravené prezentačné stánky pre študijné programy na prvom stupni štúdia: biznis a marketing, medzinárodné podnikanie a podnikanie v cestovnom ruchu a službách. Zástupcovia jednotlivých katedier, ktoré tieto programy poskytujú, odpovedali na otázky a snažili sa presvedčiť študentov, že štúdium na Obchodnej fakulte je tá správna voľba.

V spoločenskej miestnosti sa konali informačné prednášky v 30-minútových cykloch, kde študenti mohli priamo komunikovať so zástupcami Obchodnej fakulty. Dekan Obchodnej fakulty Peter Drábik a prodekanka pre medzinárodné vzťahy Paulína Krnáčová uviedli študentov do oblasti obchodných disciplín, uplatniteľnosti absolventov, prepájania štúdia so skúsenosťami z praxe, možností štúdia v zahraničí a spolupráce s praxou. Filip Žiak, predseda študentského parlamentu, predstavil študentský život na fakulte. Po prednáškach nasledovala diskusia, kde stredoškolákov najviac zaujímali prijímacie skúšky, ubytovanie a možnosti štúdia v zahraničí.

Teší nás záujem študentov, ktorí sa stali v priebehu prezentácie Obchodnej fakulty nachvíľu našou súčasťou. Stredoškolákom želáme úspešné ukončenie stredoškolského štúdia a veríme, že mnoho z nich za pár mesiacov privítame ako nových študentov Obchodnej fakulty EU v Bratislave.

Ďakujeme za účasť.

 

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.