Študenti druhého ročníka študijného programu Podnikanie v cestovnom ruchu a službách zažili dňa 21.3.2024 výnimočnú exkurziu na Letisku M.R. Štefánika v Bratislave.

Súčasťou exkurzie bola prehliadka samotného letiska s dôrazom na jednotlivé prevádzkové procesy, vrátane príletu a odbavenia lietadla typu Airbus A350-900 z Dominikánskej republiky. Študenti navštívili pracovisko biologickej ochrany, kde videli rôznorodé dravce, slúžiace na ochranu vzdušného priestoru letiska pred iným vtáctvom. Rovnako mali možnosť v priestoroch Austrian Technik Bratislava nahliadnuť do hangárov, kde aktuálne prebiehala údržba lietadiel rozsiahleho charakteru. Vďaka najväčšej slovenskej leteckej spoločnosti AirExplore navštívili palubu lietadla typu Boeing 737-800, kde im bolo predstavené bezpečnostné vybavenie lietadla. 

Ďakujeme Mgr. Barbore Dubovskej z Letiska M.R Štefánika v Bratislave za prípravu a realizáciu excelentnej exkurzie, z ktorej si študenti odniesli nezabudnuteľný zážitok ako aj výnimočné poznatky z praxe. Exkurzia bola realizovaná v rámci predmetov Letecká doprava v cestovnom ruchu a Podnikanie v praxi - LETISKO BRATISLAVA pod vedením Ing. Alexandra Frascha, PhD.

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.