Z iniciatívy generálneho riaditeľa spoločnosti X-BIONIC ® SPHERE (ďalej aj ako „XBS“), Michala Krausa, absolventa doktorandského štúdia Obchodnej fakulty, rektora Ekonomickej univerzity v Bratislave, Ferdinanda Daňa a dekana Obchodnej fakulty, Petra Drábika, započala spolupráca medzi Ekonomickou univerzitou v Bratislave a spoločnosťou X-BIONIC.

K spolupráci sme prizvali aj Fakultu podnikového manažmentu EUBA. A tak aj za účasti dekanky Fakulty podnikového manažmentu, Anity Romanovej, sme podpísali dňa 8. 4. 2024 Memorandum o porozumení a spolupráci, ktorým obe strany deklarujú záujem o prehĺbenie spolupráce medzi EU v Bratislave a XBS. Partneri memoranda si budú pomáhať a vzájomne vychádzať v ústrety napríklad pri tvorbe bakalárskych, diplomových alebo dizertačných prác formou vypisovania odborných tém, poskytovania konzultácií k prácam zamestnancami XBS najmä pre oblasť cestovného ruchu a manažmentu študentov Obchodnej fakulty a Fakulty podnikového manažmentu; pri zabezpečovaní odborných prednášok vykonávaných zamestnancami XBS; pri poskytovaní vzájomných konzultácií a odborných diskusií, organizovaní workshopov a odborných podujatí; pri vytváraní podmienok na prípravu študentov pre trh práce predovšetkým v oblasti obchodu, marketingu a manažmentu, ako aj pri organizácii Detskej ekonomickej univerzity. EU v Bratislave bude v prípade požiadavky partnera pre potreby XBS a v závislosti od jej odborných kapacít zabezpečovať odborné posudky, analýzy, reporty a návrhy. EU v Bratislave bude aktívne zapájať zamestnancov XBS do edukačného procesu prizývaním zamestnancov vykonať odbornú prednášku alebo seminár na témy v oblasti cestovného ruchu a manažmentu v športe, čo prispeje k prepájaniu vzdelávania a vedy s hospodárskou praxou.

 

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.