Dňa 11. apríla 2024 sa na seminári z predmetu Spotrebiteľské právo, ktorý navštevujú študenti druhého ročníka prvého stupňa štúdia študijného programu biznis a marketing, uskutočnila prednáška vedúceho právneho oddelenia inkasnej spoločnosti EOS KSI Slovensko, s.r.o., JUDr. Michala Havrlenta a jeho kolegu Mgr. Martina Špacíra, týkajúca sa vymáhania pohľadávok od spotrebiteľov.

Prednášajúci sa zamerali najmä na súdne vymáhanie pohľadávok, neopomenuli však ani vymáhanie pohľadávok mimosúdnou cestov a pozornosť venovali aj oddlženiu spotrebiteľov (tzv. osobnému bankrotu). Prednáška mala veľmi pozitívny ohlas u študentov, zaujali ich najmä príklady z praxe a osobné skúseností prednášajúci s vymáhaním pohľadávok od spotrebiteľov.

Prednášku odborníkov z praxe pre študentov Obchodnej fakulty zabezpečila JUDr. Mária Veterníková, PhD., ktorá predmet Spotrebiteľské právo vyučuje.

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.