Vážené kolegyne, vážení kolegovia,
vážené študentky, vážení študenti,

srdečne vás pozývame na konferenciu SME(s) bez hraníc, ktorá sa uskutoční dňa 23. októbra 2024 v Aule Ekonomickej univerzity v Bratislave. Táto konferencia je výnimočnou príležitosťou pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o expanziu malých a stredných podnikov (SMEs) na zahraničné trhy a o prekonávanie regulačných bariér na jednotnom trhu Európskej únie. 

Na konferencii vystúpia významní odborníci a podnikatelia, ktorí Vám predstavia reálne príklady úspešných expanzií slovenských firiem, možnosti využitia online marketplace na globálne podnikanie a aktuálne výzvy regulácií v rámci EÚ.

Program konferencie zahŕňa zaujímavé panelové diskusie, prezentácie úspešných podnikateľov a priestor na stretnutie s odborníkmi z regulačného, akademického aj podnikateľského prostredia. K dispozícií bude malé občerstvenie a káva. Viac informácií o podujatí nájdete na nasledujúcom odkaze: https://mailchi.mp/pamatters/smesbezhranic

Dátum a čas:
23. október 2024, 9:00 – 13:00

Miesto:
Aula Ekonomickej univerzity v Bratislave

Registrácia:

Prosím, ZAREGISTRUJTE sa na konferenciu čo najskôr prostredníctvom nasledujúceho odkazu: https://forms.gle/dJuj69UzUFXuGD3RA 

V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať na 

Tešíme sa na Vašu účasť!

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.