Chceš si vyskúšať intenzívne štúdium s prestížnymi francúzskymi profesormi? Tak teraz máš na to skvelú príležitosť prostredníctvom účasti na zimnej škole, ktorú organizujeme v spolupráci s ESN Rennes School of Business, Francúzsko. Vďaka účasti získaš certifikát a body na Erasmus+ štúdium či stáž. 

Tento vzdelávací program je určený pre študentov II. stupňa štúdia, ktorí počas dvoch intenzívnych týždňov od 9. 1. do 20.1. 2023 absolvujú výučbu, ktorá bude prebiehať prezenčnou formou na Ekonomickej univerzite v Bratislave, zameranú na medzinárodný strategický manažment.

ESC Rennes School of Business patrí medzi excelentné univerzitné pracoviská s vynikajúcim umiestnením v medzinárodných rebríčkoch, vysokou mierou internacionalizácie s viac ako 50 %-ným zastúpením zahraničných študentov a získaním trojitej akreditácie najvýznamnejších medzinárodných akreditácií zameraných na business (AACSB, EQUIS, AMBA).

Prihlasovanie prebieha cez QR kód umiestnený nižšie na plagáte. Deadline na prihlasovanie je do 22. decembra 2022. 

2022 12 11 zimna skola medzinarodneho strategickeho manazmentu

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.