Známy predajca nábytku Möbelix organizuje súťaž pre študentov vysokých škôl.

 Ak kreativita patrí medzi tvoje silné stránky, teraz máš možnosť ju naplno využiť a zároveň vyhrať lákavú odmenu ako bonus.

Ako sa zapojiť do súťaže?

Navrhni vysnívanú chill-out zónu v priestoroch tvojej školy. Možnosti sú skutočne neobmedzené, môžeš použiť dizajnérsky program, nakódiť to, hodiť do prezentácie, namaľovať, či spracovať projektový plán o zariadení alebo výstavbe tejto miestnosti. Kreativite sa medze nekladú. Čím reálnejší a unikátnejší bude tvoj návrh, tým lepšie.

Čo môžeš vyhrať?

Hrá sa o 3x voucher v hodnote 300€ na nákup čohokoľvek zo sortimentu Möbelix. Ak už dlhšie túžiš po pohodlnej stoličke alebo by si si radšej kúpil/a novú posteľ, tak sa neváhaj zapojiť a hraj o šancu zútulniť si svoju izbu, či domácnosť.

Ako sa zúčastniť?

Prečítaj si presné pravidlá na stránke súťaže a pošli svoje vypracovanie podľa pokynov do 31. januára 2024 na email .

 2023 11 20 sutaz mobelix

 (zdroj obrázka: shutterstock.com)

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.