Zverejňujeme ,,ČIARU" pre novoprijatých prvákov a aktualizovanú ,,ČIARU" pre pokračujúce ročníky. 

Budúci 1. a 4. ročník - ČIARA

Vzhľadom na úspešné zapojenie sa do výzvy č. 7: Komplexná modernizácia budov a internátov verejných a štátnych vysokých škôl v rámci Investičnej podpory pri strategickom rozvoji vysokých škôl vyhlásenej MŠVVaM. Na základe oznámenia MŠVVaM zo dňa 25.7.2024, sme boli informovaní, že podaný projekt rekonštrukcie Študentského domova a jedálne Dolnozemská bude financovaný. Riešenie projektu rekonštrukcie je naplánované od septembra 2024 do júna 2026. Všetky informácie ste dostali e-mailom z Centra komunikácie a vzťahov s verejnosťou.
 
Z tohto dôvodu sa miesta na internátoch znížili o cca 400 miest a boli sme nútení zverejnenú ,,ČIARU" pokračujúcich ročníkov z dňa 12.04.2024 posunúť nahor a už niektorým prideleným študentom odobrať ubytovanie.
 
V mene Ekonomickej univerzity v Bratislave sa Vám ospravedlňujeme za vzniknuté nepríjemnosti a prosíme Vás o ústretovosť a porozumenie v tejto záležitosti. 
 
Ubytovacia komisia OF

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.