2. februára 2023 podpísal rektor EU v Bratislave prof. Ing. Ferdinand Daňo, PhD., memorandá o spolupráci s hotelmi patriacimi do hotelovej siete Marriott International – Grand Hotel River Park a Sheraton Bratislava Hotel, ktoré boli zastúpené generálnym riaditeľom Ing. Branislavom Kackovicom a s hotelom patriacim do Intercontinental Hotels Group – Crowne Plaza Bratislava Hotel v zastúpení generálnym riaditeľom Danielom Tomkom.

Na podpise memoránd sa zúčastnili aj Cluster Director of Human Resources Michal Bursik, dekan Obchodnej fakulty EU v Bratislave doc. Ing. Peter Drábik, PhD., MSc., Ing. Jozef Gáll, PhD., vedúci katedry cestovného ruchu a prof. Ing. Viera Kubičková, PhD., predsedníčka programových rád študijných programov, ktoré zabezpečuje katedra cestovného ruchu.

Cieľom memoránd je spolupráca aktérov nielen vo vedecko-výskumnej a poradenskej činnosti, ale aj angažovanosť vo vzdelávacom procese, kde odborníci z praxe prispievajú svojimi poznatkami, budujú a rozširujú spoluprácu so študentmi už počas štúdia. Zároveň sa otvára možnosť začlenenia študentov do pracovného procesu na viacerých úsekoch týkajúcich sa riadenia hotela prostredníctvom odborných stáži a predmetu podnikanie v praxi, ktorý umožní študentom využiť ich potenciál a profilovať sa na pracovnom trhu v oblasti cestovného ruchu.

Všetci zúčastnení na podpise memoránd ocenili túto iniciatívu a jej veľký prínos pre všetky zainteresované strany.

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.