Rektor Ekonomickej univerzity v Bratislave Ferdinand Daňo a vedúca oddelenia manažmentu nákupných kategórií a dodávateľských vzťahov pre skupinu a Rakúsko Raiffeisen Bank International AG vo Viedni Petra Posch-Zottl podpísali memorandum o spolupráci so zameraním na oblasť medzinárodného obchodu a podnikania.

RBI AG ponúka študentom Obchodnej fakulty EU v Bratislave možnosti absolvovania praxe, stáží a brigád nielen v Bratislave, ale aj vo Viedni. Zámerom spolupráce je tiež preniesť aktivity aj na akademickú pôdu a zapojiť študentov do realizácie praktických úloh a motivovať ich ku kreativite a k riešeniu prípadových štúdií. Raiffeisen Bank International AG je vedúcou bankovou skupinou v strednej a východnej Európe, pokrýva 12 trhov tohto regiónu, zamestnáva približne 44 000 zamestnancov prostredníctvom 1 707 obchodných miest a obsluhuje 17 miliónov zákazníkov.

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.