Na základe iniciatívy zástupcov Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave začína spolupráca medzi univerzitou a najväčším portálom na Slovensku.

Cieľom spolupráce je podporiť sektor vzdelávania a prepojiť ho s podnikateľským prostredím v oblasti cestovného ruchu a služieb vo viacerých smeroch. Študenti tak budú mať priestor aktívne prepojiť znalosti, ktoré nadobudnú počas vzdelávania s praxou. 

Od akademického roka 2023/2024 budú študenti začlenení do spoločných projektov, vďaka čomu získajú nové vedomosti v oblasti rozvoja regiónov, cenovej tvorby, či produktových analýz. Spolupráca tiež prinesie expertov z praxe priamo na akademickú pôdu, nakoľko zástupcovia Zľavomatu budú aktívne participovať na prednáškach študijného programu manažment cestovného ruchu, navrhovaní tém záverečných prác, či samotných štátnych skúškach.

Dekan Obchodnej fakulty v Bratislave Peter Drábik ako aj CEO Zľavomatu Erich Richnák vnímajú započatú spoluprácu ako cestu k zvyšovaniu kvality vysokoškolského vzdelávania a prepojenie akademickej a podnikateľskej sféry považujú za prínosné pre všetky zúčastnené strany – Ekonomickú univerzitu v Bratislave, Zľavomat, ale aj samotných študentov.

Foto: Zľavomat

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.