Pozývame vás na prednášku „Podpora podnikania v cestovnom ruchu“, ktorá sa bude venovať rozvoji udržateľného cestovného ruchu 2035 vrátane inštitucionálneho zastrešenia sektora novým Ministerstvom cestovného ruchu a športu SR.

V rámci prednášky sa budeme venovať výzvam, ktoré súvisia s transformáciou cestovného ruchu na jednej strane a špecifikami či príležitosťami jeho rozvoja v podmienkach SR na strane druhej. Vynechaná nebude ani podpora podnikateľského sektora, ktorý pôsobí v sektore cestovného ruchu.

Ing. Tomáš Ondrčka aktuálne pôsobí ako generálny riaditeľ sekcie Cestovného ruchu na Ministerstve dopravy SR. V minulosti pôsobil ako riaditeľ bratislavského hotela Devín, bol vedúci obchodného oddelenia v Kúpeľoch Piešťany so zodpovednosťou za klientov pochádzajúcich z arabského polostrova a Izraela.

2023-12-11-ondrcka.png

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.