V piatok 09.02.2024 sa uskutočnil 3. ročník Plesu seniorov UTV Ekonomickej univerzity v Bratislave, U3V Klubu Ekonóm a Petržalskej Klubovne aktívnych seniorov.

Na úvod vystúpil folklórny súbor Ekonóm s krátkym programom spevu, tanca u hudby.

Ferdinand Daňo, rektor Ekonomickej univerzity v Bratislave, slávnostným prípitkom otvoril 3. ročník Plesu seniorov a povedal: „...ďakujem za pozvanie. Som rád, že som tu opäť s Vami. Bol som prítomný na každom ročníku Vášho plesu a vždy som sa tu dobre cítil. Naša Univerzita tretieho veku seniorom ponúka okrem štúdia v zaujímavých študijných programoch aj množstvo mimo výučbových aktivít. Študenti UTV sa stali súčasťou našej alma mater. Teší ma, že prišli aj seniori z Piešťan a Levíc, kde máme tiež študijné skupiny Univerzity tretieho veku. Naša spolupráca so samosprávou spája nielen petržalských seniorov, ale aj seniorov mimo Petržalky a mimo Bratislavy. Obvykle sa k nám prichádzate vzdelávať, ale dnes ste sa prišli zabaviť. Pre mňa, pre pani Anitu Romanovú, dekanku Fakulty podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave, pána Petra Drábika, dekana Obchodnej Fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave, pána Jána Hrčku, starostu MČ Bratislava-Petržalka, pani Ivetu Jančokovú vicestarostku MČ Bratislava Petržalka a pani Soňu Molnárovú vicestarostku Bratislava-Vajnory, pre nás prítomných hostí, je cťou tu dnes byť s Vami...

Ku každému plesu patrí roztancovanie a prvý valčík profesionálnych tanečníkov. Sofia Sitárová a Tomáš Kaleta sú úpešní tanečníci, viacnásobní majstri Slovenska v spoločenských tancoch a majstri Európy v kategórii show dance. Predstavili ukážky štyroch latinsko amerických tancov samba, cha-cha, rumba a jive.

Hudobná skupina Party time prispela k dobrej nálade a nechýbala ani bohatá tombola.

Poďakovanie patrí všetkým účastníkom za vytvorenie úžasnej atmosféry, všetkým, ktorí organizačne prispeli k príprave a realizácii 3. ročníka Plesu seniorov. Pri poslednej skladbe na parkete, všetci prítomní povedali, že každý rok je ples lepší a lepší a už teraz majú dôvod sa tešiť na Ples seniorov v roku 2025.

 

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.