Koncom februára až začiatkom marca sa zástupcovia jednotlivých katedier Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave vybrali na ROADSHOW po celom Slovensku.

Prostredníctvom diskusného fóra „Magic OF Business“ sa prihovorili študentom končiacich ročníkov s cieľom predstaviť im študijné programy, ktoré na Obchodnej fakulte ponúkame a odprednášať im krátke prednášky na témy, ktorým sa venujeme. Cieľom bolo hravou formou poodhaliť maturantom tajomstvá podnikania, marketingu, cestovného ruchu a medzinárodného obchodu.

Záver diskusie bol venovaný otázkam, kedy sa študenti pýtali najmä na podmienky prijímacieho konania, možnosti vycestovania do zahraničia, uplatniteľnosť v praxi, či mimoškolské aktivity.

Vďaka podpore pedagógov a výchovných poradcov stredných škôl, aktívnemu prístupu študentov a skvelému prístupu vedenia fakulty sa nám tak podarilo navštíviť až 17 stredných škôl a osloviť tak viac ako 500 študentov.

Ďakujeme všetkým zúčastneným a už teraz sa tešíme na ďalší ročník tejto vydarenej akcie.

#mysmeof

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.