Ocenenie si prevzal študent študijného programu manažment cestovného ruchu Bc. Martin Schmidt, pričom osobnosť vyberali spomedzi študentov 2. ročníka 2. stupňa MCR študenti bakalárskeho štúdia v zastúpení členkou programovej rady - zástupkyňou študentov Miroslavou Farskou.

Ocenenie sa udeľuje už od roku 2018 z iniciatívy doc. Ing. Anny Michálkovej, PhD. Odovzdávania sa zúčastnili aj p. Martin Novotný, generálny manažér Asociácie hotelov a reštaurácií Slovenska, p. Lucia Arbetová, členka prezídia Asociácie hotelov a reštaurácií Slovenska a vedúci Katedry cestovného ruchu Ing. Jozef Gáll, PhD.

Martinovi gratulujeme, prajeme veľa úspechov v budúcom profesionálnom živote a Asociácii hotelov a reštaurácií Slovenska ďakujeme pekne za spoluprácu.

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.