Ekonomická univerzita v Bratislave otvorila 23.septembra 2024 nový akademický rok 2024/2025. Počas slávnostného otvorenia udelil rektor EU v Bratislave ,,Cenu rektora EU v Bratislave za publikačnú činnosť“ a ,,Cenu rektora Ekonomickej univerzity v Bratislave za ŠVOČ“.

Cena rektora EU v Bratislave za publikačnú činnosť

Na základe platných zásad a kritérií podľa Internej smernice č. 4/2017 „Zásady a kritériá udeľovania Ceny Ekonomickej univerzity v Bratislave za publikačnú činnosť“ a výsledkov hodnotenia komisie, bola cena za rok 2023 udelená:

V kategórii vysokoškolská učebnica:

DRÁBIK Peter et al. /Martin Kuchta, Michal Hutta, Marína Korčoková, Hana Magurová, Katarína Ožvoldová, Dominika Škerlíková, Yuliia Yehorova/ - Marketingová komunikácia a digitálne médiá, praktikum,1. vydanie. EKONÓM, 2023, 130 s., ISBN 978-80-225-5100-7

Ocenenie víťazných prác ŠVOČ „Cenou rektora Ekonomickej univerzity v Bratislave“ za rok 2024

Rektor EU v Bratislave Ferdinand Daňo ocenil na slávnostnom otvorení akademického roka 2024/2025 študentov Cenou rektora Ekonomickej univerzity v Bratislave za Študentskú vedeckú a odbornú činnosť (ŠVOČ) za rok 2024.

V akademickom roku 2023/2024 sa zúčastnili študenti, resp. absolventi 1. a 2. stupňa štúdia z jednotlivých fakúlt Ekonomickej univerzity v Bratislave (EU v Bratislave) so svojimi prácami na celouniverzitnom kole Študentskej vedeckej a odbornej činnosti (ŠVOČ).

Naša študentka, študijného programu biznis a marketing, Ema RUPPERTOVÁ získala 3. miesto.

Gratulujeme všetkým k úspechu!

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.