Vážené kolegyne, vážení kolegovia,
vážené študentky, vážení študenti,

srdečne vás pozývame na konferenciu SME(s) bez hraníc, ktorá sa uskutoční dňa 23. októbra 2024 v Aule Ekonomickej univerzity v Bratislave. Táto konferencia je výnimočnou príležitosťou pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o expanziu malých a stredných podnikov (SMEs) na zahraničné trhy a o prekonávanie regulačných bariér na jednotnom trhu Európskej únie. 

Na konferencii vystúpia významní odborníci a podnikatelia, ktorí Vám predstavia reálne príklady úspešných expanzií slovenských firiem, možnosti využitia online marketplace na globálne podnikanie a aktuálne výzvy regulácií v rámci EÚ.

Program konferencie zahŕňa zaujímavé panelové diskusie, prezentácie úspešných podnikateľov a priestor na stretnutie s odborníkmi z regulačného, akademického aj podnikateľského prostredia. K dispozícií bude malé občerstvenie a káva. Viac informácií o podujatí nájdete na nasledujúcom odkaze: https://mailchi.mp/pamatters/smesbezhranic

Dátum a čas:
23. október 2024, 9:00 – 13:00

Miesto:
Aula Ekonomickej univerzity v Bratislave

Registrácia:

Prosím, ZAREGISTRUJTE sa na konferenciu čo najskôr prostredníctvom nasledujúceho odkazu: https://forms.gle/dJuj69UzUFXuGD3RA 

V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať na 

Tešíme sa na Vašu účasť!

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.