Netradičný rok – špecifická výzva pre animácie v cestovnom ruchu a pre študentov študijného programu podnikanie v cestovnom ruchu a službách.

Animácie sa tradične zvyknú realizovať v priamom kontakte animátora s účastníkmi. Súčasná situácia postavila študentov v zimnom semestri 2020/2021 pred neľahkú úlohu - presunúť a zrealizovať animáciu v online prostredí. Inšpiráciou a pomyselnou pomocnou rukou pri plnení tejto výzvy boli realizované workshopy s expertmi z praxe animácií, a to Slavomírom Pačutom (Stagemann Slovensko) a Michalom Mesárošom (BrainTeaseLava).

Tvorivosť a kreativita študentov priniesla výsledky. Na záverečnom evente organizovanom v online priestore boli prezentované zaujímavé, nápadité a rôznorodé animácie:

  • Get to know (Adamčíková,Tóthová, Uhnáková, Vizinová)
  • Srdce Európy (Jiayoan, Pospíšilová, Xin)
  • Svet na vareške (Destefanis, Fajčíková, Kešnerová, Mišániková)
  • Povesti vo vrecku (Martonová, Rožičová, Kňazková, Havrysh)
  • Haršanband (Haršanyiová, Stanková, Balco)
  • Cestuj s nami (Hladíková, Martinková, Ružičková, Pastírik)
  • Záverečný event (Jevčáková, Labancová, Le Thi, Aghová, Homolová)

Záverečný event bol oživený prezentáciou Erasmus+ pobytu našej študentky Petry Smetanovej a to, že profesionálna fotografia si vyžaduje roky skúseností a umelecký cit, nám predstavil Štefan Mácsadi, ktorý svoju záľubu vo fotografovaní prepája aj s cestovným ruchom.

Záver eventu už tradične patril vyhláseniu 3. ročníka Študentskej osobnosti cestovného ruchu spomedzi študentov 2. ročníka 2. stupňa štúdia manažmentu cestovného ruchu –v tomto ročníku sa ňou stal

Bc. Samuel Chlpek.

 

Autori: Anna Michálková, Jozef Gáll, Martina Özoğlu – Katedra služieb a cestovného ruchu

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.